Go Back   Soundsonline-Forums > Topics > The Suggestion Box > PLAY - Suggestions
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-09-2017, 06:51 AM
NicolasRoy NicolasRoy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 52
NicolasRoy is on a distinguished road
Default Re-ordering patches loaded in an instance of Play

I would like to be able to re-order the patches loaded in an instance of Play, in either the browser view or the mixer view by drag-n-drop.

The reason why I need this is because I use Cubase expression maps a lot and it would be helpful to keep things organised and consistent.

Thanks
  #2  
Old 11-09-2017, 01:22 PM
Kazoo_74's Avatar
Kazoo_74 Kazoo_74 is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: ITALY
Posts: 28
Kazoo_74 is on a distinguished road
Default

I really support this request.
__________________
Marco Leone
Pianist, percussionist, composer, arranger and orchestrator

DAW
Cubase 7.5 (64bit); Windows 7 Pro (64bit) Intel Core i7-3820 @3.60Ghz; Intel X79 Express Chipset; 32Gb Dual Channel DDR3; NVIDIA Quadro 400 Alesis IO4; Alesis M1 Active 520

East West and Quantum Leap products
Hollywood Orchestra (Diamond) Hollywood Solo Instruments (Diamond) Pianos (Platinum) SD2 SD3 Symphonic Choirs (Gold) Voices of the Empire Ghostwriter Spaces ProDrummer 1 & 2
  #3  
Old 01-25-2018, 12:34 PM
DanielCoe's Avatar
DanielCoe DanielCoe is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Los Angeles
Posts: 19
DanielCoe is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to DanielCoe
Default

I would love to see this too.
__________________
Mac Pro 2 x 2.8 GHz Quad-Core Intel Xeon
32 GB Slow Ass RAM
OS 10.9.5
Lots of goodies
  #4  
Old 01-26-2018, 11:50 AM
Ronny D. Ana Ronny D. Ana is offline
New Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 21
Ronny D. Ana is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by NicolasRoy View Post
I would like to be able to re-order the patches loaded in an instance of Play, in either the browser view or the mixer view by drag-n-drop.

The reason why I need this is because I use Cubase expression maps a lot and it would be helpful to keep things organised and consistent.

Thanks
+1
  #5  
Old 03-07-2018, 12:04 PM
Przemek Przemek is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 25
Przemek is on a distinguished road
Default

Definitely a big +1
__________________
Przemek
--------------------------------------------------------------
Workstation: Win7 64bit, i7 5820K(3,3ghz), Crucial 32gb Ram,MSI x99s SLI Plus, 3x Crucial MX100, 1x Samsung 840 Pro, 1x 2tb Hdd.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.