Go Back   Soundsonline-Forums > Topics > Hardware
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-02-2008, 01:51 PM
McGurk McGurk is offline
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4
McGurk is on a distinguished road
Default Morphs in colosuss are falling off

Hey to all you beautiful people reading this

I've been writing a song using some morphs, I have 3 morphs loaded into the same instance of colosuss.

when I added the 3rd morph the first 2 which are linked to the same track drop off after about 2 seconds of play. (fairly close ot the time I start playing the 3rd morph however it's happening before the actual midi note)

I've tried reloading the patchs and my DAW.

I'm using Sonar 6 studio with an SPS 660 sound card my CPU is an XPS 700 4 gb of ram. I don't think it matters, but I've got an m-audio wieghted 76 note keystation for control.

not sure what's really happening, any advice would be great,

thanks,

-McGurk
  #2  
Old 05-02-2008, 02:06 PM
McGurk McGurk is offline
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4
McGurk is on a distinguished road
Default update

I'm good now, figured out my problem alhough strange.

I had originally played the part into the sequencer. When I extended the note with the pencil tool is when my problem started, so after drawing the note back to its orignal length everything is fine.

It would be nice if someone could tell me why that happened if they know or maybe not .

-McGurk
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.